13 Nisan 2014 Pazar

Android 4.4.3 Bir Kaç Haftaya Geliyor !

Google'ın sevilen mobil işletim sistemi Android'in güvenlik ve stabiliteye odaklanacak olan 4.4.3 Kitkat'ın Google dışı testlerine başlandığı söyleniyor.

Akıllı telefon ve tablet pazarında en çok tercih edilen işletim sistemi olan Android çok yakında bir güncelleme daha alacak. Bu güncelleme her ne kadar ana sürümlerden biri olmasa da, özellikle Nexus cihazları için önem arz ediyor. Google'ın daha önce söylediğine göre Android 4.4.3 Kitkat güncellemesi stabilite ve güvenliğe odaklanacak.
Ortaya çıkan son bilgilere göre 4.4.3 Kitkat'ın Google dışı testlerine de başlanmış. Nexus cihaz sahibi Android geliştiricilerinin %1'lik bölümüne dağıtılmaya başlanan Android 4.4.3 Kitkat, geliştiriciler tarafından son defa test edildikten sonra normal kullanıcıların da hizmetine sunulacak.
Nexus dışında kalan cihazların bu güncellemeyi alma olasılığı düşük ancak sonra gelen ana sürümde güncellemenin özelliklerini barındıracak ve tüm amiral gemisi cihazlara verilecektir.


Yaz aylarında 4.5 yada 5.0 Gelebilir

Küçük güncellemelerin ardından bir ana sürümün vakti geldi de geçiyor bile. 4.4.3 ile güvenliği ve stabiliteyi arttıran Google, 4.5 veya 5.0'ı yaz aylarında tanıtarak işletim sistemini daha güçlü ve 64 bit uyumlu hale getirecek.

0 yorum to “Android 4.4.3 Bir Kaç Haftaya Geliyor !”

Yorum Gönder